• Μηχανήματα Επεξεργασίας Αποβλήτων - Λυμάτων

  • Βιομεμβράνες για MBR - Mitsubishi

  • Trickling Filter Media - ENEXIO

  • Βιοφορείς για MBBR - Enexio

  • Lamella separator - Enexio

  • Μικρο-οργανισμοί - βακτήρια υποστήριξης βιο-επεξεργασίας σε υγρή μορφή (Live liquid Micro-Organisms - L.L.M.O.) της G.E.S. (U.S.A)

Διαχυτήρες αέρα - Λεπτής φυσαλίδας - Κεραμικοί - Δίσκου

EDI FlexAirTM Fine Bubble Disc Diffusers Οι διαχυτήρες δίσκου FlexAirTM είναι κεραμικού μέσου, οι οποίοι παρέχουν ελαστικότητα λειτουργίας με μέγιστη παροχή οξυγόνου. Οι διαχυτήρες EDI διαμέτρου 7 και 9 ιντσών έχουν NPT(αρσενικό) σπείρωμα διαμέτρου 3/4-ίντσας για ευκολία εγκατάστασης/συντήρησης και διεθνή εφαρμογή. Οι διαχυτήρες δίσκου είναι κατσκευασμένοι από πολυπροπυλένιο γεμισμένο με γυαλί και ενδείκνυνται για εφαρμογές βαθιάς δεξαμενής (υψηλές θερμoκρασίες). Εναλλακτικά υλικά κατασκευής, για ειδικές εφαρμογές, είναι διαθέσιμα. Το εξωτερικό τριπλό σύστημα βαλβίδων αποτρέπει την είσοδο νερού και στερεών στον διαχυτήρα και τις σωληνώσεις υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

FlexAirTM SpectrumTM Saddle Mounted Disc Diffusers Οι διαχυτήρες δίσκου FlexAir Fine Bubble με Spectrum Saddle Mount έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1) Η βάση και ο δακτύλιος είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο γεμισμένο με γυαλί. 2) Διαθέσιμα μεγέθη σέλας: 3 ίντσες,, 4 ίντσες, 90mm, 100mm διάμετρος αγωγού. 3) Το κανονικό μέσο του διαχυτήρα είναι από οξείδιο του αλουμινίου. 4)Επιλογή εναλλαγής κεραμικών και μεμβρανώδων μέσων.
κωδικός προϊόντος: EDI_FlexAir_SSM_Disc