• Μηχανήματα Επεξεργασίας Αποβλήτων - Λυμάτων

  • Βιομεμβράνες για MBR - Mitsubishi

  • Trickling Filter Media - ENEXIO

  • Βιοφορείς για MBBR - Enexio

  • Lamella separator - Enexio

  • Μικρο-οργανισμοί - βακτήρια υποστήριξης βιο-επεξεργασίας σε υγρή μορφή (Live liquid Micro-Organisms - L.L.M.O.) της G.E.S. (U.S.A)

Διαχυτήρες αέρα - Λεπτής φυσαλίδας - Μεμβράνης - Κυλινδρικοί

 EDI FlexAirTM Fine Bubble T-Series Diffuser Unit Ο διαχυτήρας FlexAir T-Series είναι ένας διαχυτήρας εύκαμπτης μεμβράνης, ικανός να παρέχει υψηλά επίπεδα οξυγόνου με μέγιστη ελαστικότητα λειτουργίας. Οι μονάδες FlexAir T-Series είναι σχηματισμένες με εξαιρετικής ποιότητας μεμβράνη EPDM, ειδικά διάτρητη για υψηλή ογκομετρική παροχή αέρα. Ο διαχυτήρας FlexAir T-Series λειτουργεί με μεγάλο εύρος ροής αέρα και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, για μακρόχρονη απόδοση. Το εξωτερικό τριπλό σύστημα βαλβίδων αποτρέπει την είσοδο νερού και στερεών στον διαχυτήρα και τις σωληνώσεις υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Οι διαχυτήρες σωλήνα FlexAir Fine Bubble έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1) Το σώμα του διαχυτήρα είναι κατασκευασμένο από PVC. Εναλλακτικά υλικά είναι διαθέσιμα. 2) Η κανονική διαμόρφωση περιλαμβάνει 3/4-ίντσας ανοξείδωτη σύνδεση εγκατεστημένη. 3) Οι κανονικές μεμβράνες των διαχυτήρων είναι EPDM και PU. 4) Πολλαπλά μήκη και διάμετροι είναι διαθέσιμα. 5) Οι μεμβράνες κατακρατούνται με σφιχτήρες 304 SS. Επίσης είναι διαθέσιμοι και σφιχτήρες 316 SS.
κωδικός προϊόντος: EDI_FlexAir_T_series