• Μηχανήματα Επεξεργασίας Αποβλήτων - Λυμάτων

  • Βιομεμβράνες για MBR - Mitsubishi

  • Trickling Filter Media - ENEXIO

  • Βιοφορείς για MBBR - Enexio

  • Lamella separator - Enexio

  • Μικρο-οργανισμοί - βακτήρια υποστήριξης βιο-επεξεργασίας σε υγρή μορφή (Live liquid Micro-Organisms - L.L.M.O.) της G.E.S. (U.S.A)

2. Επιφανειακοί Aεριστήρες High Speed

Οι αεριστήρες υψηλής ταχύτητας Αquaclean χαρακτηρίζονται από την απλότητα και την ποικιλία των εφαρμογών τους καθώς και από την απουσία ανάγκης για συντήρηση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Κινητήρας: από μηχανικής απόψεως ο άξονας από ανοξείδωτο χάλυβα όπου είναι τοποθετημένα ο κινητήρας και η έλικα εξαλείφει τη χρήση υποβυθιζόμενων στηριγμάτων. H προστασία κατά των εισαγόμενων ξένων υλικών και συμπυκνωμένων μάζών είναι εξασφαλισμένη με μηχανική σφράγιση και καπάκι σφράγισης τύπου λαβυρίνθου. Η ιδιαίτερη κατασκευή του κάτω μέρους του κινητήρα χαμηλώνει το κέντρο βάρους του αεριστήρα με αποτέλεσμα να αυξάνει τη σταθερότητα αυτού. 

Πλωτήρας και Κώνος: Ο πλωτήρας από fiber glass δεν υπόκειται σε διάβρωση εξασφαλίζοντας έτσι σταθερότητα και υποστήριξη κατά της βυθίσεως. Ο κώνος από fiber glass ενσωματώνει μια συσκευή αντι-δίνης.

Σύνδεση: όλες οι βίδες σύνδεσης είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Αντι-διαβρωτική συσκευή: για δεξαμενές με χαμηλό επίπεδο στάθμης.

Ρότορας: Ο ρότορας από fiber glass μονολιθικής κατασκευής είναι ανθεκτικός στη διάβρωση, εσωτερικά ενισχυμένος με μια δομή χάλυβα και γεμισμένος με αφρώδη πολυουρεθάνη κλειστής κυψελίδας. O ρότορας επιπλέει και έτσι εξουδετερώνει την προς τα κάτω δυναμική ώση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα ρουλεμάν του κιβωτίου ταχυτήτων. Διάβρωση από κάθε είδους λύματα είναι ανύπαρκτη και έτσι δεν απαιτείται συντήρηση κατά την πάροδο των χρόνων.

Κιβώτιο ταχυτήτων: Τα κιβώτια ταχυτήτων είναι πρώτης κατηγορίας με ακρίβεια κατασκευής για να ταιριάζουν σε κάθε απαίτηση του πελάτη.